AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin yemlemek

Kahve falında güvercin yemlemek

Kahve falında güvercin yemlemek sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, hileye, fesada bulaşacağına, borçlarının artacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine inanılır.

Kahve falında güvercin yemlemek gördüyseniz:

  • Olayların nedenlerini kafanıza göre yorumlamanızın yanlış sonuçları olabilir.

Kahve falında güvercin yemlemek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan yemlemek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında civciv yemlemek kariyer sahibi olacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına delalettir.

Kahve falında tavukları yemlemek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına işaret eder.

Kahve falında tavuk yemlemek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, huzur ve kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyun yemlemek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek yemlemek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında horoz yemlemek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir