AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzının büyüdüğünü görmek

Kahve falında ağzının büyüdüğünü görmek

Kahve falında ağzının büyüdüğünü görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok daha fazla adım atacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzının büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Fazla tereddüt etmemelisiniz.

Kahve falında ağzının büyüdüğünü görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında farenin büyüdüğünü görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine işaret eder.

Kahve falında dişlerin büyüdüğünü görmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine delalettir.

Kahve falında dişlerinin büyüdüğünü görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kızının büyüdüğünü görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında birinin burnunun büyüdüğünü görmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayın büyüdüğünü görmek işinin başından ayrılmayacağına, stresten uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerin büyüdüğünü görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, konferans ve seminerlere katılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir