AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin dede görmek

Kahve falında çirkin dede görmek

Kahve falında çirkin dede görmek büyük kazançlar sağlayacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında çirkin dede gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabiirsiniz.Moralinizi fazla bozmazsanız ilerde durumu toparlamanız mümkün olabilir.

Kahve falında çirkin dede görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin birini çirkin görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında çirkin kedi görmek hastalanacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çirkin gelin damat görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızı çirkin görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında çirkinleşmiş görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çirkin erkek çocuğu görmek bereket ve mutluluk elde edeceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı ve çirkin kadın görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir