AnaSayfa / Genel / Kahve falında altına küçük abdestini yapmak

Kahve falında altına küçük abdestini yapmak

Kahve falında altına küçük abdestini yapmak sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, kötü bir habere veya tehlikeye, geçimi zorluklarla kazanacağına yorulur.

Kahve falında altına küçük abdestini yapmak gördüyseniz:

  • Ev, aile ya da iş konularında ani değişiklikler veya olaylar meydana gelebilir.

Kahve falında altına küçük abdest yapmak attığı adımların boşa gideceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında altına küçük abdestini yapmak bütün sıkıntılardan kurtulmaya, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında büyük ve küçük abdestini yapmak kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, çok mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalete küçük abdest yapmak üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine delalettir.

Kahve falında büyük ve küçük abdest yapmak kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, bol muhabbette kalacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalete küçük abdestini yapmak kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, hoş muhabbette olacağına yorulur.

Kahve falında küçük abdestini yapmak açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında küçük abdest yapmak kazançlı bir işin başına geçileceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir