AnaSayfa / Genel / Kahve falında altına küçük abdest yapmak

Kahve falında altına küçük abdest yapmak

Kahve falında altına küçük abdest yapmak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, yeni iş kapılarının açılacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altına küçük abdest yapmak gördüyseniz:

  • Çok fazla tutumlu değilsiniz.

Kahve falında altına küçük abdest yapmak çok iyi şeylere, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında altına küçük abdestini yapmak yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında büyük ve küçük abdestini yapmak yokluk nedir bilmeyeceğine, kazançlı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalete küçük abdest yapmak sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük ve küçük abdest yapmak çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük abdest yapmak hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında küçük abdestini yapmak sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalete küçük abdestini yapmak çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir