AnaSayfa / Genel / Kahve falında cirit atmak

Kahve falında cirit atmak

Kahve falında cirit atmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında cirit atmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, paranızı, ruhsal veya fiziksel durumunuzu ilgilendiren konularda yenilikler yapmanız için size akıl veren kişiler olabilir.

Kahve falında cirit atmak yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cirit oynamak herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine yorulur.

Kahve falında eski elbiselerini atmak kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalbi atmak atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahkahalar atmak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğine mesaj atmak daha fazla gelire kavuşacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında denize bardak atmak sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında salatalık atmak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir