Kahve falında kahkahalar atmak

Kahve falında kahkahalar atmak eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, ekmeğin kesileceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahkahalar atmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin problemlerin üretkenliğinizi etkilemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında kahkahalar atmak bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına rivayet eder.

Kahve falında çok kahkaha atmak dinç kalacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine işarettir.

Kahve falında gülmek kahkaha atmak maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kahkaha atmak günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında sesli kahkaha atmak hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahkahayla gülmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kahkaha sesi duymak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında birini kahkaha atarken görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir