AnaSayfa / Genel / Kahve falında çipura tutmak

Kahve falında çipura tutmak

Kahve falında çipura tutmak uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine inanılır.

Kahve falında çipura tutmak gördüyseniz:

  • Yardım istemek sizi güçsüz kılmaz, korkmayın.

Kahve falında çipura tutmak hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çipura balığı görmek atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çipura yemek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çipura görmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine delalettir.

Kahve falında karanlığa ışık tutmak geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, en tepkedeki kimse olacağına yorulur.

Kahve falında yastık tutmak isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, üzüleceğine, ağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polisin elini tutmak maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağa tutmak malının da hiç olacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir