AnaSayfa / Genel / Kahve falında çipura yemek

Kahve falında çipura yemek

Kahve falında çipura yemek falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, canlanacağına, borcunun da hafifleyeceğine, geleceğinin parlak olacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına işarettir.

Kahve falında çipura yemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında çipura yemek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında çipura balığı görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çipura tutmak sorunlarının çözüme kavuşacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca işaret etmektedir.

Kahve falında çipura görmek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine delalet eder.

Kahve falında sulu köfte yemeği görmek sosyal hayatını da askıya alacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına işaret eder.

Kahve falında asmada üzüm yemek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, konforunun artacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yemek istemek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, konferans ve seminerlere katılacağına rivayet eder.

Kahve falında yağlı ballı ekmek yemek önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir