AnaSayfa / Genel / Kahve falında çipura balığı görmek

Kahve falında çipura balığı görmek

Kahve falında çipura balığı görmek yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında çipura balığı gördüyseniz:

  • Başlangıcından itibaren kıyafetine kadar, katılmak istediğiniz bir macerayı destekleyen kişiler olabilir veya bilgeliğinizi ya da zekanızı takdir edebilirler.

Kahve falında çipura balığı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında çipura yemek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine işarettir.

Kahve falında çipura tutmak dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, para sıkıntısı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çipura görmek atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına alamet eder.

Kahve falında balıkları denize bırakmak başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında su içinde büyük balık görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine inanılır.

Kahve falında akvaryumda yüzen balık görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, şansının kötüye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kızarmış balık almak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir