AnaSayfa / Genel / Kahve falında cinlerden zarar görmek

Kahve falında cinlerden zarar görmek

Kahve falında cinlerden zarar görmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, eline haram para geçeceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, birçok yeni fikir edinileceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cinlerden zarar gördüyseniz:

  • Belli şeyler elinizden kayıp gidebilir.

Kahve falında cinlerden zarar görmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında selden zarar görmemek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşından zarar görmek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğe zarar vermek çok daha iyi başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurdan zarar görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında zararlı hayvan görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında zarar vermeyen yılan görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına işaret eder.

Kahve falında zararsız köpekler görmek ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir