AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe zarar vermek

Kahve falında bebeğe zarar vermek

Kahve falında bebeğe zarar vermek dertlerin günden güne daha da artacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğe zarar vermek gördüyseniz:

  • En iyisi sizin uzak durmanız olacak.

Kahve falında bebeğe zarar vermek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında arabaya zarar geldiğini görmek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zararlı hayvan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zararsız yılan görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına yorulur.

Kahve falında kediye zarar verdiğini görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zararlı böcek görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına işarettir.

Kahve falında zararsız timsah görmek meşakkate düşeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında selden zarar görmemek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir