AnaSayfa / Genel / Kahve falında cinlerden bahsetmek

Kahve falında cinlerden bahsetmek

Kahve falında cinlerden bahsetmek yardımın alınacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, üstünlük elde edeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında cinlerden bahsetmek gördüyseniz:

  • Her konuda yönetimi ele geçirmeniz olasıdır.

Kahve falında cinden bahsetmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında cinlerden bahsetmek daha çok saygı ve destek göreceğine, ömrün uzun olmasına alamet etmektedir.

Kahve falında fareden bahsetmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine inanılır.

Kahve falında ölüden bahsetmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında yılandan bahsetmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine yorulur.

Kahve falında cennetten bahsetmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine alamet eder.

Kahve falında namazdan bahsetmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinden bahsetmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir