AnaSayfa / Genel / Kahve falında çingene kadınlar görmek

Kahve falında çingene kadınlar görmek

Kahve falında çingene kadınlar görmek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında çingene kadınlar gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında çingene kadınlar görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında çingene kadın görmek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çingene kadınla kavga etmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında kadın çingene görmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çingene öldürmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çingeneden kaçmak büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında çingene öpmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çingene tarafından bıçaklanmak varlık ve huzur sahibi olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir