AnaSayfa / Genel / Kahve falında çingene bebek görmek

Kahve falında çingene bebek görmek

Kahve falında çingene bebek görmek uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında çingene bebek gördüyseniz:

  • Belli bir konuya yaklaşımınız çevrenizdeki kişilerden kabul görmeyebilir.

Kahve falında çingene bebeği görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çingene bebek görmek hidayete ereceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çingene adam görmek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, koyu sohbetler edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çingene fal baktırmak eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çingenelerle oturmak neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çingene sofrası görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çingene olmak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine delalet eder.

Kahve falında çingene öldürmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir