AnaSayfa / Genel / Kahve falında çingeneler görmek

Kahve falında çingeneler görmek

Kahve falında çingeneler görmek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına alamet eder.

Kahve falında çingeneler gördüyseniz:

  • İyimser duygular içinde hareket etmeye çalışınız.

Kahve falında çingenelerle oynamak iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çingenenin hırsızlık yaptığını görmek bereketli işler yapacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında çingene pembesi görmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında çingene dilenci görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çingene para vermek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına delalettir.

Kahve falında çingenelerle yemek yemek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında çingene olduğunu görmek doğru haber almaya, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çingene hırsızlık yaparken görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir