AnaSayfa / Genel / Kahve falında çingeneyi dövmek

Kahve falında çingeneyi dövmek

Kahve falında çingeneyi dövmek tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına alamet eder.

Kahve falında çingeneyi dövmek gördüyseniz:

  • Güvensizlik veya duygularınızın etkisinde kalmanız bazı işleri bozabilir.

Kahve falında çingeneyi dövmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına delalettir.

Kahve falında çingene dövmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çingene tarafından kovalanmak mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına inanılır.

Kahve falında çingene erkek görmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına inanılır.

Kahve falında çingeneler görmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına işarettir.

Kahve falında çingene pembesi görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine delalettir.

Kahve falında çingene kavga etmek düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, başarıları ile konuşulacağına inanılır.

Kahve falında çingeneden korkmak iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir