AnaSayfa / Genel / Kahve falında çingene dövmek

Kahve falında çingene dövmek

Kahve falında çingene dövmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına rivayet eder.

Kahve falında çingene dövmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar tüyolar verebilirler.

Kahve falında çingene dövmek sürekli yerinde sayacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çingeneyi dövmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çingenelerin kaçırdığını görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çingene falcı görmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çingene topluluğu görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına delalettir.

Kahve falında çingene mahallesine gitmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine delalet eder.

Kahve falında çingeneden para almak yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına alamet eder.

Kahve falında erkek çingene görmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir