AnaSayfa / Genel / Kahve falında çingene kavga etmek

Kahve falında çingene kavga etmek

Kahve falında çingene kavga etmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, çok yorulacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında çingene kavga etmek gördüyseniz:

  • Rutin dışına çıkabilirsiniz.

Kahve falında çingene kavgası görmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine yorulur.

Kahve falında çingene kadınla kavga etmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına alamet eder.

Kahve falında çingenelerle kavga etmek gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına işaret eder.

Kahve falında çingene kavga etmek başarı için fırsatların artacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çingene pembesi görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı çingene görmek arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çingeneyi dövmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında erkek çingene görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir