AnaSayfa / Genel / Kahve falında çingenenin evine gitmek

Kahve falında çingenenin evine gitmek

Kahve falında çingenenin evine gitmek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, gülmeye hasret kalacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında çingenenin evine gitmek gördüyseniz:

  • Kendinize saygı duyulmasını istiyorsunuz.

Kahve falında çingenenin evine gitmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında çingene evine gitmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında çingene mahallesine gitmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çingene evinde yemek yemek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında evinde çingene görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çingene karısı görmek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çingeneyi dövmek düşman olduklarının anlaşılacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında çingenelerden kaçmak hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir