AnaSayfa / Genel / Kahve falında çingenelerden kaçmak

Kahve falında çingenelerden kaçmak

Kahve falında çingenelerden kaçmak yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çingenelerden kaçmak gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir.

Kahve falında çingeneden kaçmak huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında çingenelerden kaçmak kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çingene mahallesinden geçmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında çingene tarafından kovalanmak bundan güç ve cesaret alacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında çingeneyle yemek yemek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çingene çocuğu görmek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında çingene kovmak ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine delalettir.

Kahve falında çingenenin evine gitmek problemlere çözüm bulunacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir