AnaSayfa / Genel / Kahve falında çingene evine gitmek

Kahve falında çingene evine gitmek

Kahve falında çingene evine gitmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, şeytana uyacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına inanılır.

Kahve falında çingene evine gitmek gördüyseniz:

  • Bir sürü gereksiz unsur son dakikada ortaya çıkıp dağılmanıza neden olabilir.

Kahve falında çingene evine gitmek mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında çingenenin evine gitmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında çingene mahallesine gitmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında evinde çingene görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çingene evinde yemek yemek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, maddi gücünün azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çingeneler tarafından soyulmak bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine delalet eder.

Kahve falında çingene fal baktırmak daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında çingeneyi öpmek kimseye el açmadan yaşayacağına, inancından sapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir