AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın çingene görmek

Kahve falında kadın çingene görmek

Kahve falında kadın çingene görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, modern insanlarla tanışılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın çingene gördüyseniz:

  • Elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş zannediyorsunuz.

Kahve falında çingene kadınla kavga etmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında kadın çingene görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında çingene kadın görmek tecrübe kazandıracağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çingene kadınlar görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında çingene bebek görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında çingene topluluğu görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına delalettir.

Kahve falında çingeneye fal baktırmak sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çingene evine gitmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir