AnaSayfa / Genel / Kahve falında çingene öpmek

Kahve falında çingene öpmek

Kahve falında çingene öpmek halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında çingene öpmek gördüyseniz:

  • Maddi, manevi veya parasal açıdan aşırılıklara kaçmamalı, hayatı basite indirgemelisiniz.

Kahve falında çingeneyi öpmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında çingene kızı öpmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çingene öpmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çingene görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine alamet eder.

Kahve falında çingene topluluğu görmek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına işarettir.

Kahve falında çingene karısı görmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında çingeneler tarafından soyulmak sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa delalettir.

Kahve falında çingene evinde yemek yemek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir