AnaSayfa / Genel / Kahve falında çingene kadın görmek

Kahve falında çingene kadın görmek

Kahve falında çingene kadın görmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, adım atarken çok zorlanacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çingene kadın gördüyseniz:

  • Maddi bakımdan ya da sosyal hayatınızı ilgilendiren konularda oldukça şanslı bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında kadın çingene görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında çingene kadın görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında çingene kadınlar görmek umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çingene kadınla kavga etmek başarılar elde edileceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çingene fal baktırmak attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında çingene kavgası görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çingene dövmek sorunların üstüste geleceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına işarettir.

Kahve falında çingene adam görmek insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir