Kahve falında çingene kavgası görmek

Kahve falında çingene kavgası görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında çingene kavgası gördüyseniz:

  • Birkaç işi aynı anda yapmaya çalışırsanız hepsini karman çorman edebilirsiniz.

Kahve falında çingene kavga etmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çingene kavgası görmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında çingenelerle kavga etmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında çingene kadınla kavga etmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına işarettir.

Kahve falında çingene olmak olmayacak hayallere kapılacağına, sahip olduklarının eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çingene mahallesinden geçmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çingene erkek görmek kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına alamet eder.

Kahve falında evde çingene görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir