AnaSayfa / Genel / Kahve falında çingene aile görmek

Kahve falında çingene aile görmek

Kahve falında çingene aile görmek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına delalettir.

Kahve falında çingene aile gördüyseniz:

  • Dış görünümünüzde ya da yaşam biçiminizde yapacağınız değişiklikler dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında çingene aile görmek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çingene ailesi görmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında çingenelerden kaçmak zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına delalettir.

Kahve falında çingenenin hırsızlık yaptığını görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, kolaylıklara kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çingene kızı öpmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında çingeneden alışveriş yapmak kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çingeneye yemek vermek başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, variyetinin her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çingenelerle oturmak parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir