AnaSayfa / Genel / Kahve falında çingenelerle oturmak

Kahve falında çingenelerle oturmak

Kahve falında çingenelerle oturmak zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çingenelerle oturmak gördüyseniz:

  • Başkaları tarafından size sıkıntı veriliyor, onlardan uzaklaşın veya sorunlarını taşımayın.

Kahve falında çingenelerle oturmak üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çingeneye yardım etmek aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, ondan kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çingene öldürmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kalabalık çingene görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, huzur içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında evinde çingene görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına alamet eder.

Kahve falında çingeneye sarılmak yeni bir ev alınacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında çingene kavga etmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında çingene pembesi görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir