AnaSayfa / Genel / Kahve falında çingeneye yemek vermek

Kahve falında çingeneye yemek vermek

Kahve falında çingeneye yemek vermek kız çocuğunun olacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, büyük tartışmaların yapılacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çingeneye yemek vermek gördüyseniz:

  • Baskı altında dağılmamalı veya konuşmanız gereken yerde susmamalısınız.

Kahve falında çingeneden yemek yemek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına yorulur.

Kahve falında çingeneye yemek vermek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine delalet eder.

Kahve falında çingeneyle yemek yemek yarar sağlamayacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında çingenelerle yemek yemek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, hafif ve iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında çingene evinde yemek yemek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında erkek çingene görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında dilenci çingene görmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, sorunsuz geçeceğine işaret eder.

Kahve falında çingeneden kaçmak aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, her geçen gün başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir