AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette çarpılmak

Kahve falında tuvalette çarpılmak

Kahve falında tuvalette çarpılmak sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, onu uyaracağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, kimseyle konuşmaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalette çarpılmak gördüyseniz:

  • Artık önemini veya işlevselliğini yitirmiş bazı düzenlemeler veya anlaşmalar varsa, yerine yenilerini koyma zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında tuvalette çarpılmak işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının çarpıldığını görmek razı geleceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında elektriğe çarpıldığını görmek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin çarpıldığını görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine inanılır.

Kahve falında başka birinin çarpıldığını görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine yorulur.

Kahve falında çarpıldığını görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına inanılır.

Kahve falında yün çarpıldığını görmek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında arabasına çarpıldığını görmek karanlığın biteceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir