AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektrik çarpıldığını görmek

Kahve falında elektrik çarpıldığını görmek

Kahve falında elektrik çarpıldığını görmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında elektrik çarpıldığını gördüyseniz:

  • Olayları değerlendirirken avantajlı olabile-ceğiniz durumları tersine çevirebilirsiniz.

Kahve falında elektrik çarpıldığını görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında elektriğe çarpıldığını görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elektriğe çarpılmak eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına inanılır.

Kahve falında birinin çarpıldığını görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işarettir.

Kahve falında ağzının çarpıldığını görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına işaret eder.

Kahve falında banyoda çarpılmak âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annenin çarpıldığını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında arabasına çarpıldığını görmek birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir