AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazaya karışmak

Kahve falında kazaya karışmak

Kahve falında kazaya karışmak inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında kazaya karışmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları elde etmek için bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında kazaya karışmak falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soyguna karışmak sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kavgaya karışmak çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında cinayete karışmak çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırklara karışmak yeni bir arkadaşlık kurulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına delalettir.

Kahve falında üç harflilere karışmak ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına alamet eder.

Kahve falında kalabalığa karışmak kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında cinlere karışmak iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir