AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalığa karışmak

Kahve falında kalabalığa karışmak

Kahve falında kalabalığa karışmak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, işlerinin başarılı olacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalığa karışmak gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi, evle bağlantılı kişileri veya ailenizi ilgilendiren konuların ön plana çıkabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında kalabalığa karışmak mutluluktan havalara uçulacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soyguna karışmak bahtın açılacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırklara karışmak can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cinayete karışmak rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üç harflilere karışmak işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kazaya karışmak aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kavgaya karışmak düşmanından kurtulmaya, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında cinlere karışmak sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir