AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavgaya karışmak

Kahve falında kavgaya karışmak

Kahve falında kavgaya karışmak maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, hile ile mal elde etmeye, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, başının derde gireceğine işaret eder.

Kahve falında kavgaya karışmak gördüyseniz:

  • Yani kimselerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında kavgaya karışmak geleceğin güzelliklerle dolacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında kalabalığa karışmak hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına delalettir.

Kahve falında üç harflilere karışmak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırklara karışmak üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, saygınlık göreceğine delalet eder.

Kahve falında cinlere karışmak sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına delalettir.

Kahve falında kazaya karışmak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Kahve falında soyguna karışmak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında cinayete karışmak stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir