AnaSayfa / Genel / Kahve falında soyguna karışmak

Kahve falında soyguna karışmak

Kahve falında soyguna karışmak sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, hayatın yoluna gireceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına tabir olunur.

Kahve falında soyguna karışmak gördüyseniz:

  • Vereceğiniz tavsiyeler ya da öğütler iltifatlara neden olabilir.

Kahve falında soyguna karışmak aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, oldukça uzun bir yolculuğa yorulur.

Kahve falında kazaya karışmak çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, zenginliğini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında cinlere karışmak onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine delalettir.

Kahve falında kavgaya karışmak küskünlük yaşanacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında üç harflilere karışmak kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırklara karışmak hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Kahve falında cinayete karışmak bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında kalabalığa karışmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir