AnaSayfa / Genel / Kahve falında su perisi görmek

Kahve falında su perisi görmek

Kahve falında su perisi görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında su perisi gördüyseniz:

  • Bazı iş veya planlarınızda yeni düzenlemeler yapılmasını gerektiren önerilere açık olmalısınız.

Kahve falında su perisi görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanatlı peri görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında perili ev görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine inanılır.

Kahve falında uçan periler görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, işbirliği içinde olacağına inanılır.

Kahve falında peri bacalarını görmek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, pişmanlığa yorulmaktadır.

Kahve falında perili köşk görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında peri olduğunu görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına alamet eder.

Kahve falında peri görmek göğüs germek zorunda kalınacağına, herkesin yardımına koşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir