AnaSayfa / Genel / Kahve falında cin mısır görmek

Kahve falında cin mısır görmek

Kahve falında cin mısır görmek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cin mısır gördüyseniz:

  • İçinize kapanık, utangaç tavrınız yüzünden bir türlü sevdiğiniz kişiye açılamıyorsunuz.

Kahve falında cin mısır görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cin mısırı görmek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mısırcı görmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında mısır yediğini görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli mısır görmek arzularına kavuşacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına işarettir.

Kahve falında sütlü mısır toplamak aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mısır koçanı almak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında buğday ve mısır görmek hasta ise iyileşeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir