AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır koçanı almak

Kahve falında mısır koçanı almak

Kahve falında mısır koçanı almak maddi anlamda çok zorlanacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, mutlu bir evliliğe, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında mısır koçanı almak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan gelecek vaat eden yeni fikirleriniz olabilir.

Kahve falında koçanlı mısır yemek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mısır koçanı görmek imkanlarının genişleyeceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mısır koçanı almak düzenli bir işe girileceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine işarettir.

Kahve falında mısır koçanı toplamak sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koçan mısır görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında koçanlı mısır görmek üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koçan mısır yemek yüksek moral sahibi olunacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil mısır koçanı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir