AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütlü mısır toplamak

Kahve falında sütlü mısır toplamak

Kahve falında sütlü mısır toplamak kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine inanılır.

Kahve falında sütlü mısır toplamak gördüyseniz:

  • Belli konularda ısrarcı, inatçı ya da suçlayıcı konuşmak yerine, şartlarınızı, koşullarınızı, isteklerinizi veya beklentilerinizi açıkça ortaya koymanız olası gerilimleri veya aksilikleri engelleyebilir.

Kahve falında sütlü mısır toplamak güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütlü mısır görmek sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sütlü mısır yemek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa alamet etmektedir.

Kahve falında sütlü incir tatlısı görmek büyük bir başarının elde edileceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sütlü dondurma yemek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında sütlü tatlı görmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında sütlü türk kahvesi yapmak ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında sütlü irmik tatlısı görmek uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir