AnaSayfa / Genel / Kahve falında zincir bulmak

Kahve falında zincir bulmak

Kahve falında zincir bulmak maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, zor zamanlar yaşayacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında zincir bulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler asıl yapmak istediğiniz şeyleri yapmanızı engelliyor olabilirler.

Kahve falında gümüş zincir bulmak güçten ve takatten düşeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında altın zincir bulmak art niyetli kişilere uyacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zincir bulmak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın zincir kolye bulmak önüne pek çok imkan sunulacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında boynunda altın zincir görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında zincirleme trafik kazası görmek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zincir görmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde zincir görmek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir