AnaSayfa / Genel / Kahve falında çin aslanı görmek

Kahve falında çin aslanı görmek

Kahve falında çin aslanı görmek ister istemez başının belaya gireceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında çin aslanı gördüyseniz:

  • Telaş yüzünden küçük kazalar olabilir.

Kahve falında aslan eğitmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iyi aslan görmek sevdiği kişilere kavuşacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslanlar görmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında aslan ve ceylan görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında aslan gibi köpek görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında kafeste aslan görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, kötü yollara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aslana ateş etmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahve falında aslan görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiklerini de koruyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir