AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak süt içmek

Kahve falında sıcak süt içmek

Kahve falında sıcak süt içmek işinden uzaklaşacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, dertlerin son bulacağına, çok hayırlı insan olunacağına, statü atlayacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine delalettir.

Kahve falında sıcak süt içmek gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları ya da mücadele gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında sıcak süt içmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına işaret eder.

Kahve falında sıcak süt görmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sıcak süt pişirmek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak bira içmek haneye dertlerin gireceğine , sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalettir.

Kahve falında sıcak ayran içmek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak şerbet içmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında sıcak şarap içmek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak su içmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, kazancın günden güne artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir