AnaSayfa / Genel / Kahve falında kek yaptığını görmek

Kahve falında kek yaptığını görmek

Kahve falında kek yaptığını görmek güzel davetler alacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, kazancının katbekat artacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine, güzel günler yaşayacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kek yaptığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi mücadele ortamına sokmaya çalışabilirler.

Kahve falında tatlı kek yemek hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında muzlu kek görmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kek hamuru yoğurmak ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına delalettir.

Kahve falında kek yapıldığını görmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden kek almak iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek kek görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kek kurabiye yemek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz kek görmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir