AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek yetiştirmek

Kahve falında çilek yetiştirmek

Kahve falında çilek yetiştirmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, az çalışarak çok gezeceğine işarettir.

Kahve falında çilek yetiştirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konularda yardımcı olmak ya da yüklerini hafifletmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında çilek yetiştirmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, gönül gözünün açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işe yetişememek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, sorumlu tutacağına işarettir.

Kahve falında domates yetiştirmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi nikahına yetişememek maddi imkânların günden güne çoğalacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında domates yetiştirdiğini görmek sorunlarının geçmişte kalacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında gemiye yetişememek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sınava yetişemediğini görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, tüm sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında uçak yetişememek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir