AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi nikahına yetişememek

Kahve falında kendi nikahına yetişememek

Kahve falında kendi nikahına yetişememek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi nikahına yetişememek gördüyseniz:

  • Her şey yeterince açık olmayabilir.

Kahve falında nikaha yetişememek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi nikahına yetişememek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, hem de zengin biri olacağına yorulur.

Kahve falında birini hastaneye yetiştirmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, vefa göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında namaza yetişememek eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınava girip yetiştirememek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balık yetiştirmek tamamen içine kapanacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına alamet eder.

Kahve falında soğan yetiştirmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koşup yetişememek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir