AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınava yetişemediğini görmek

Kahve falında sınava yetişemediğini görmek

Kahve falında sınava yetişemediğini görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınava yetişemediğini gördüyseniz:

  • Diğerleri ne derse desin, siz kendi bildiğiniz yolda devam edin.

Kahve falında sınavı yetiştirememek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sınava girip yetiştirememek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, aksine daha da zorlaştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınava yetişemediğini görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınav sorularını yetiştirememek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine delalet eder.

Kahve falında sınava yetişememek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına yorulur.

Kahve falında sınava yetişmeye çalıştığını görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında sınava yetişmeye çalışmak daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patlıcan yetiştirmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir