AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek istemek

Kahve falında çilek istemek

Kahve falında çilek istemek kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, refaha erişileceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çilek istemek gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk da söz konusu olabilir.

Kahve falında çilek reçeli istemek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine delalettir.

Kahve falında çilek istemek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına inanılır.

Kahve falında çilek fidesi dikmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına işaret eder.

Kahve falında olgunlaşmamış çilek görmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mevsimi dışında çilek görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine delalettir.

Kahve falında çilek ve böğürtlen görmek zor durumda bırakacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına işarettir.

Kahve falında saksıda çilek görmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına delalettir.

Kahve falında dalda çilek görmek sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir