AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek reçeli istemek

Kahve falında çilek reçeli istemek

Kahve falında çilek reçeli istemek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, rızık elde edeceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çilek reçeli istemek gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz her alanda yeni bir sayfa açılabilir.

Kahve falında çilek reçeli istemek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çilekli reçel yemek işlerinin de bir düzene oturacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında çilek reçeli pişirmek yakın çevresine fikir danışacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çilek reçeli yediğini görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında çilek reçeli yemek çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında çilek reçeli kaynatmak sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına işarettir.

Kahve falında çilek reçeli almak cebinden parasının eksilmeyeceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çilek reçel yapmak ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir