AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma ve çilek görmek

Kahve falında elma ve çilek görmek

Kahve falında elma ve çilek görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, ilim irfan öğreneceğine, gergin olacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında elma ve çilek gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkinizin mevcut duruma uyarlanması gerekebilir.

Kahve falında çilek ve elma görmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elma ve çilek görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine yorulur.

Kahve falında dalından koparıp çilek yemek hayal edilen şeylere kavuşulacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mevsiminde çilek görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, herkesten ileriye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çilek yemek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında erik ve çilek yemek borçların sonlandırılacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çilek sulamak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında taze çilek görmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, yeni kısmetlere nail olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir