AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek bitkisi görmek

Kahve falında çilek bitkisi görmek

Kahve falında çilek bitkisi görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çilek bitkisi gördüyseniz:

  • Çok fazla fikir sahibi olmadığınız yerlere seyahat etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında çilek bitkisi görmek acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında filizlenmiş bitki görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında saksıda yeşil bitki görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında mısır bitkisi görmek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bitki çayı almak aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bitki görmek iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına işarettir.

Kahve falında patlıcan bitkisi görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında deniz bitkisi görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir